De kwestie rond de afgeblazen aanleg van een nieuw volkstuinencomplex in Heerhugowaard is een welles-nietes-spel geworden tussen de gemeente en de volkstuinvereniging. De gemeente stelde bij monde van wethouder Leo Dickhoff eerder namelijk dat zij geen bezwaar hadden tegen de aanleg van een volkstuinencomplex aan de Molendijk, maar dat de provincie geen toestemming gaf.  Dit zou te lezen zijn in een brief van de provincie aan de gemeente van ongeveer een jaar geleden en om deze reden ging het plan niet door. Dit meldt het NHD.

Voorzitter van de volkstuinvereniging Ben Rooseboom de Vries heeft na lange tijd aandringen eindelijk die brief onder ogen gekregen, zo schrijft de krant. Hij meent echter dat de brief niet aangeeft dat de provincie het plan pertinent afkeurt, maar dat de gemeente wordt aangeraden nog een andere locatie te zoeken.

Dickhoff werpt echter tegen dat bij mondelinge navraag aan de provincie duidelijk werd dat het antwoord wel ‘nee’ was, omdat een volkstuinencomplex het landschap rond de Molendijk zou aantasten. Zelf zou de gemeente vinden dat een volkstuinencomplex het landschap juist zou goeddoen. Opmerkelijk is dat de gemeente om dezelfde reden eerder de sloop van enkele kassen heeft goedgekeurd.

Pin It
Bekeken: 3894x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/