Zaterdag 10 september wordt in Nederland de Internationale Dag van de Democratie gevierd. De gemeente Heerhugowaard wil deze dag onder de aandacht brengen en daarmee nog eens onderstrepen hoe belangrijk het is om in alle vrijheid je stem te kunnen laten horen.

Op de Dag van de Democratie gaan gemeenteraadsleden graag met inwoners in gesprek over wat zij belangrijk vinden in hun buurt of voor de stad en hoe ze hier meer invloed op willen uitoefenen. Die gesprekken vinden plaats op verschillende locaties: de Kunstkerk, Artfarm en Theater COOL. Zo wil de gemeente de gesprekken laten aansluiten bij de Atelier- en Kunstroute. Mogelijk zullen de raadsleden niet alleen met inwoners in gesprek gaan, maar ook samen schilderen om woord om te zetten in beeld: ‘We geven samen kleur aan de democratie’.

Na afloop van de Dag van de Democratie worden de kunstwerken die gemaakt zijn in het gemeentehuis tentoongesteld. Inwoners van Heerhugowaard zijn  tussen 11.00 en 17.00 uur welkom in de Kunstkerk, Artfarm en Theater Cool.

Pin It
Bekeken: 2674x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/