Speciaal voor mensen met geheugenproblemen organiseert zwembad Duikerdel te Noord- Scharwoude in samenwerking met Geriant de activiteit Zwem Samen. Samen met een partner, familielid of andere begeleider kan iedereen die geheugenproblemen heeft terecht in het zwembad, om mee te doen aan deze training. Dinsdag 6 september is er een voorlichtingsbijeenkomst en maandag 12 september is de eerste proefles. Voor deelname is geen zwemdiploma vereist.

Lichaamsbeweging helpt bij het vertragen van de ontwikkeling van geheugenproblemen en bevordert het langer zelfstandig functioneren, vertelt Wendy Koster, manager van Duikerdel: “Bewegen is niet alleen gezond, maar houdt mensen ook actief bij de maatschappij betrokken. Het geeft een goed gevoel, heeft een kalmerende invloed op lichaam en geest en werkt ontspannend. In een zwembad heeft de gewichtloosheid het voordeel dat gewrichten en spieren niet belast worden.” De oefeningen worden staand in het zwembad uitgevoerd.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst, dinsdag 6 september om 10.30 uur in Duikerdel. Er is dan alle ruimte om vragen te stellen. Ook is het al mogelijk om in te schrijven op de eerste gratis proefles, die maandag 12 september om 10.30 uur plaatsvindt. Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst en/of de proefles kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch via (0226) 31 21 66. Meer informatie is te vinden op www.duikerdel.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/