Het nieuwe seizoen van Cool Live gaat van start met maar liefst twee grote acts. Niemand minder dan Rowwen Hèze en De Dijk zullen afzonderlijk van elkaar hun geluid ten gehore brengen in de Rodi Media zaal. De zaal wordt omgetoverd tot een poppodium zodat er gefeest en gedanst kan worden.

Vrijdag 16 september zal Rowwen Hèze het podium betreden om er een groot feest van te maken. De in 1985 opgerichte Limburgse band met frontman Jack Poels zingt overwegend in het Noord-Limburgs. De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads. Inmiddels is Rowwen Hèze uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. 

Na het grote succes van 2014 komt De Dijk op vrijdag 14 oktober terug naar Heerhugowaard. Met hun unieke combinatie van stevige, op rock en soul geschoeide muziek en hartstochtelijke, geëngageerde Nederlandse teksten vormt de band al drie decennialang een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. Allemansplein, ook de titel van hun laatste album, wordt weer een onvervalst staconcert met bekende hits, onbekende nummers en nieuwe liedjes.

Cool Live! is het poplabel van Cool kunst en cultuur. Onder de vlag van Cool Live! worden tal van activiteiten georganiseerd zoals (sta)concerten, festivals en cursussen. Eerdere evenementen waren o.a. de avond van Maarten Stoute met Native People en The Refs, O’DREAMS en The Preacher men. In het vervolg zal The Cool Quest het podium betreden en er zal in december een experimenteel festival plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt. Cool Live is te volgen op www.facebook.com/coollivehhw voor het laatste nieuws.

Kaarten voor de voorstellingen kunnen gereserveerd worden via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool via 072-576 09 55 (vanaf 13.00 uur). (foto: Bob Bronshoff)

 

Pin It
Bekeken: 2818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/