Maandagmiddag hield de politie een 56-jarige Heerhugowaardse aan wegens het rijden onder invloed.

Rond 15.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die had gezien dat de vrouw met haar auto op de kruising van de Oosterweg en de Beukenlaan tegen een betonblok was gereden. De getuige had ook gezien dat de vrouw een fles wijn tussen haar benen geklemd hield.

De verdachte was na de aanrijding niet op de plaats van het ongeval gebleven, maar weer weggereden. Op basis van het kenteken kon de politie de vrouw even later in haar woning aanhouden. Zij blies maar liefst 1190 ug/l, ruim vijf maal het geldende maximum van 220 ug/l (2,5%).

Bij controle bleek de vrouw in mei 2016 ook al te zijn gecontroleerd toen zij met drank op achter het stuur zat. In augustus was bovendien haar rijbewijs ingevorderd. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Pin It
Bekeken: 2985x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/