De herfst komt eraan dus het wordt de hoogste tijd om aan de tuin te denken. Kwekerij Nico Zonneveld uit Heerhugowaard organiseert samen met Tuinontwerp Versicolor uit Hollands Kroon daarom op zaterdag 1 oktober een bloembollenevenement om hebberig van te worden. Op de kwekerij zijn tussen 10:00 en 16:00 uur volop voorjaarsbollen te koop, waaronder ook een uitgebreid biologisch assortiment, gekweekt met aandacht voor de natuur en zonder gif.

Bezoekers kunnen bij Marianne van Versicolor voor €15 een bloembollen-beplantingsplan op maat laten maken of gewoon gratis adviezen krijgen, om zeker te zijn van vele maanden lentebloei. De bollen mogen in oktober allemaal de grond in. Uiteraard zijn er ook nog volop vaste planten voor de mooiste combinaties.

Kwekerij Nico Zonneveld is gelegen aan de Middenweg 459 in Heerhugowaard. Meer informatie op kwekerijnicozonneveld.nl en versicolor.nl.

Pin It
Bekeken: 4007x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/