In een evaluatie over het vaarbeleid in Langedijk wordt voorgesteld om structureel 20.000 euro te reserveren voor het vaartoezicht. Dit schrijft het NHD. De aanbeveling staat in contrast met het feit dat de gemeenteraad in 2013 besloot om het budget voor vaartoezicht af te bouwen.

Vaartoezicht, wat bedoeld is om overlast door varen tegen te gaan, is onderdeel van het Langedijker vaarbeleid. Vaartoezicht is volgens burgemeester Cornelisse belangrijk in Langedijk omdat er soms recreatievaarders, met name jongeren, overlast veroorzaken in de vorm van geluidsoverlast, vaarsnelheidsovertredingen en het achterlaten van afval, aldus de krant. Die overlast werd aangepakt door de veroorzakers te bekeuren of een waarschuwing te geven, en in het geval van jongeren werd er een brief gestuurd aan de ouders.

Het is nu aan de gemeenteraad om te besluiten of die 20.000 euro voor vaartoezicht beschikbaar wordt gesteld.

Pin It
Bekeken: 2811x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/