Op 18 september vindt bij Cool een speciaal ochtendconcert van het Hemony Ensemble plaats in het kader van het Brederode-jaar. In dit bijzondere concert markeren zij het effect van de Reformatie op het Nederlandse muziekleven. 

De adellijke familie Van Brederode heeft een belangrijke rol gespeeld in onze vaderlandse geschiedenis. Daarom hebben drie gemeenten, waaronder Heerhugowaard, 2016 uitgeroepen tot Brederode-jaar en worden er zowel gezamenlijke activiteiten als losse projecten georganiseerd, waaronder dit ochtendconcert.

Het Hemony Ensemble is een klein professioneel ensemble voor renaissancemuziek, gespecialiseerd in Nederlandse muziek uit de 16e en vroege 17e eeuw. In hun programma De Beeldenstorm laten zij het effect van de Reformatie op het Nederlandse muziekleven horen, waarbij in de visuele vormgeving de beeldenstorm opnieuw plaatsvindt.

Het concert begint om 11.00 uur. Kaarten zijn te koop via coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie.

Pin It
Bekeken: 2766x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/