De aangifte die Rob Planken van Stichting Burgerbelang Langedijk onlangs tegen Hans de Graaf heeft gedaan leidt niet tot vervolging. De politie liet de Langedijker VVD fractievoorzitter weten dat de zaak is geseponeerd omdat geen sprake is van een strafbaar feit. 

De aangifte tegen Hans de Graaf vanwege laster betrof een e-mail waarin hij stelde dat Planken een integriteitsmelding tegen hem had gedaan, terwijl hij volgens Planken geweten zou hebben geweten dat dit gedaan was door Bart Muurling van de Burgerrekenkamer. De Graaf stelt dat Rob Planken de betreffende e-mail verkeerd geïnterpreteerd heeft.

De integriteitsmelding betrof een vermeende belangenverstrengeling van de VVD'er als raadlid en als voorzitter van de Stichting Langedijker Verleden. Een melding overigens die na onderzoek van het gemeentelijk meldpunt integriteit in maart 2015, niet als in strijd met de integriteit werd beoordeeld. Dit oordeel is daarna overgenomen door de gemeenteraad.

De Graaf is tevreden met de uitkomst, maar vindt het wel heel vervelend als er tegen een raadslid aangifte wordt gedaan. “Opnieuw staat dan je integriteit in het openbaar ter discussie. Ik plaats dat ook in het op de man spelen door sommigen, waarvan in Langedijk de laatste tijd helaas wel meer sprake is."

Pin It
Bekeken: 3233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/