Ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van de Waarderhout in Heerhugowaard zijn er van maandag 5 tot en met zaterdag 10 september allerlei feestelijkheden. In dit programma is onder andere aan de hondenliefhebber gedacht, mede omdat de Waarderhout dè plek is om honden uit te laten.

Dinsdag 6 september om 19.00 zal Nienke van Beek, jachthondeninstructeur voor de KNJV een demonstratie jachthondentraining verzorgen. Daarbij zal de hond zowel op ’t veld als in ’t bos en water zelfstandig op commando van de baas zijn werk doen. Als prooi worden er dummy’s gebruik. De demonstratie vindt plaats op het grote grasveld van de Waarderhout, bij de ingang rotonde Beukenlaan/Oosttangent.

Woensdag 7 september om 16.30 zullen Yvonne van der Meer en Esther van Vuuren van ‘Yvonne van der Meer Hondentrainingen’ samen met een aantal van hun leerlingen demonstreren wat je met training met je hond kunt bereiken. Yvonne en Esther zijn ook beschikbaar bij vragen over het gedrag van uw hond. de sportieve honden en dito baasjes is er nog ‘Bootcamp met uw hond’.

Meer informatie en eventuele wijzigingen in het programma zijn te vinden op www.facebook.com/DeWaarderhout of www.staatsbosbeheer.nl/feestweekwaarderhout. Vragen over bovenstaande programmapunten kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Andere vragen of aandachtspunten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pin It
Bekeken: 2984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/