Op 14 september van 19.15 tot 22.00 uur organiseert de gemeente een watertafelbijeenkomst in De Binding in Zuid-Scharwoude.

De gemeente gaat dan in gesprek met vertegenwoordigers van organisaties die betrokken zijn bij of deskundig zijn over het water in en rond Langedijk en met (culturele) ondernemers. De nadruk ligt deze avond op de vraag hoe men samen aan de slag kan gaan.

Gemeente Langedijk werkt momenteel aan ‘Langedijk ontwikkelt met water’. In die visie staat het water centraal en wordt het verbonden met andere aspecten die voor Langedijk belangrijk zijn: cultuurhistorie, economie, duurzaamheid, waterkwaliteit, waterveiligheid, recreatie en toerisme en aantrekkelijke openbare ruimte. Er liggen kansen om het water meer en beter te gebruiken.

Vertegenwoordigers van organisaties die betrokken zijn bij of deskundig zijn over het onderwerp en (culturele) ondernemers ontvangen deze week een uitnodiging. Wie niets heeft ontvangen kan zich uiterlijk maandag 12 september aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en de naam van uw bedrijf of organisatie. Meer informatie is te vinden op www.gemeentelangedijk.nl onder 'Ontwikkelen met water'.

Pin It
Bekeken: 2935x
https://ee.itk.ac.id/data/