Eerder dit  jaar diende VVD-raadslid Stefan de Haan een motie in om de stoplichten op de randweg beter op elkaar af te stellen. Hij stelde dat stoplichten vaak op rood springen terwijl daar geen reden voor lijkt te zijn en automobilisten vaak onnodig moeten remmen voor rood licht. De motie werd met steun van OPA, de PvdA, SPA, GroenLinks en Groep Keskin aangenomen. Naar aanleiding daarvan heeft de gemeenteraad besloten om een proef te doen om het verkeer op de Schagerweg naar de Huiswaarderweg sneller te laten doorstromen.

Het is gebleken dat na de reconstructie van de kruisingen van de N9 met de Terborchlaan en de Bergerweg de zogeheten groene golf niet opnieuw was geactiveerd. Die fout is sinds een maand hersteld, meldde het college.

De wens van de VVD om ook te stoppen met het ‘even vasthouden van het verkeer’ kon niet worden ingewilligd; het college bleef erbij dat verkeer vasthouden soms nodig is zodat het niet elders weer vast komt te zitten.

 

 

Pin It
Bekeken: 3968x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/