De Kunstkerk heeft de Atelier- en Kunstroute die dit weekend plaatsvond aangegrepen om de Heerhugowaarders eens te vragen wat zij nu van de geel geschilderde voordeur van de kerk vinden.

De Kunstkerk is sinds half maart in de kerk aan de Stationsweg gevestigd. Eén aanpassing van het gebouw om het gebouw bij de stichting te laten passen viel in niet zo’n goede aarde, namelijk het geel schilderen van de voordeur. Naar aanleiding van een tweeledige klacht van drie Heerhugowaarders oordeelde de monumentencommissie dat de deur opnieuw moest worden overgeschilderd, bijvoorbeeld in een bescheiden tint bruinrood. Van de gemeente moet de gele kleur uiterlijk 1 oktober zijn verdwenen.

Uit de enquête die de bezoekers van de Kunstkerk zaterdag en zondag konden invullen blijkt echter dat de 228 mensen die hem hebben ingevuld vrijwel unaniem vinden dat de deur geel moet blijven. De Kunstkerk heeft nu dus een goed argument voor bij een eventueel bezwaar tegen het oordeel van de monumentencommissie (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 2980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/