Nederland barst van de bijzondere locaties, van kloostertuinen tot kastelen, kerken, uitkijktorens, boten en forten. Op dit soort spannende en intrigerende plekken speelt kleinkunstgezelschap De Andersons hun nieuwe programma Hier Dooft Niets. Het is een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat Hier Dooft Niets elke avond anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek.

Zaterdag 1 oktober is een try-out van ‘Hier Dooft Niets’ te zien in Noord-Scharwoude in Theater op Skoot van Aris Bouwens. Als speciale gast zal Helen Botman, zangeres van de West-Friese band La Luna, aanwezig zijn. Het concert begint om 20.30 uur. Het adres is Dorpsstraat 548. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0226-312477. Meer informatie is te vinden op www.deandersons.nl.

Pin It
Bekeken: 3366x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/