Bij zonnig weer en temperaturen boven de vijfentwintig graden is er weinig dat fijner is dan verkoeling zoeken in het water. Dat is dan ook wat veel mensen deden die woensdagmiddag naar het Strand van Luna waren gekomen. Tot verbazing van enkele bezoekers, zo valt te lezen op de Facebookgroep ‘Je bent Heerhugowaarder als…’, konden ze echter geen drankje of versnapering halen op het terras van de nabijgelegen Temple, want die was gesloten.

In reacties op het Facebookbericht wordt het feit dat The Temple ‘niet op het mooie weer inspeelt’ een ‘gemiste kans’ genoemd.

Een medewerker van The Temple legt desgevraagd uit dat het terras van The Temple vanwege de verleende vergunning moest sluiten omdat het zomerseizoen officieel is afgelopen. Hij wijst erop dat The Temple wel degelijk heeft willen inspelen op het weer en de sluiting van het terras zelfs nog een week heeft weten uit te stellen, maar helaas moest het terras nu echt dicht.

Op de website van The Temple stond eerder te lezen dat dat het restaurant “zomers gewoon open is”, met de openingstijden van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur erbij, maar dit is inmiddels gewijzigd in “Het restaurant is gesloten, vanwege het seizoen”.

Pin It
Bekeken: 4550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/