De gemeente Heerhugowaard heeft bij monde van woordvoerder Hans Jansen verbaasd gereageerd op de berichtgeving dat het terras van The Temple gesloten zou zijn ‘vanwege de vergunning’.

Heerhugowaard Centraal vroeg The Temple eerder vandaag om een toelichting waarom het restaurant van The Temple woensdag gesloten was terwijl de vele badgasten op het Strand van Luna hadden verwacht dat het restaurant wel zou inspelen op het mooie weer. Desgevraagd vertelde een medewerker dat de sluiting van het restaurant te maken zou hebben met met de vergunning: het zomerseizoen was afgelopen, dus het restaurant moest vanaf 11 september sluiten.

Hans Jansen laat echter weten dat The Temple een algemene exploitatievergunning heeft en voor de openingstijden van het restaurant dus helemaal niet gebonden is aan een seizoen. De ware reden ligt waarschijnlijk in bezettingsprobleem.

Pin It
Bekeken: 4438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/