Dinsdag 4 oktober organiseert de gemeente Heerhugowaard om 17.30 uur voor de vijfde keer een bijzonder diner in het ROC Horizon College aan de Umbriëllaan: de Langste Eettafel. Er is plaats voor 150 personen. Leerlingen van de opleiding Facilitaire Dienstverlening van het Horizon College bereiden en serveren de maaltijd. Burgemeester Han ter Heegde opent de maaltijd en schuift zelf ook aan.

De Langste Eettafel van Nederland is onderdeel van de Week tegen de Eenzaamheid die van 22 september tot en met 1 oktober wordt georganiseerd door Coalitie Erbij. Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Nederlanders zich regelmatig eenzaam voelt. De Langste Eettafel is een initiatief om eenzame mensen anderen te laten ontmoeten. Diverse ondernemers in Heerhugowaard stellen gratis eten en drinken beschikbaar voor dit evenement. 

Opgeven kan tot 26 september bij mevrouw W.H. Croese-Berkelaar via 14072 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook sonsors kunnen zihc bij haar melden. Meer informatie is te vinden op www.samentegeneenzaamheid.nl.

Pin It
Bekeken: 2818x
https://ee.itk.ac.id/data/