Vanaf 15 oktober gaat de ijsbaan bij het gemoderniseerde sportcomplex De Meent in Alkmaar weer open. Net als voorgaande jaren organiseert de KNSB ook dit jaar weer het jeugdschaatsen. Leerlingen van de basisschool, van groep 4 tot en met groep 8, kunnen hieraan deelnemen.

Voor de gemeente Langedijk wordt het jeugdschaatsen georganiseerd door STG Geestmerambacht. Dit is een schaatstrainingsgroep die al sinds 1969 actief is op het gebied van schaats-, skeeler-, fiets- en hardlooptraining. Gediplomeerde en enthousiaste trainers zullen op elf zaterdagochtenden, van 10.00 tot 11.00 uur, in kleine groepjes schaatsles geven.

De eerste schaatsles is op zaterdag 15 oktober en de laatste les op zaterdag 24 december. Tijdens de lesuren is de ijsbaan volledig voor de lessen beschikbaar en zijn er geen recreatieve schaatsers op het ijs, zoals tijdens de publieksuren. Het jeugdschaatsen wordt afgesloten met een officieel KNSB schaatsvaardigheidsdiploma.

Wie meer wil weten over jeugdschaatsen kan woensdag 5 oktober 2016 de informatieavond bezoeken die STG Geestmerambacht voor alle ouders en/of verzorgers organiseert. De avond duurt van 19.30 tot 20.30 uur en vindt plaats in Het Behouden Huis aan de Dorpsstraat 850 in Oudkarspel. Meer informatie is te vinden op www.stggeestmerambacht.nl/jeugdschaatsen. Voor vragen kan worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Nanette Dalenberg)

Pin It
Bekeken: 3713x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/