Vanaf september is het mogelijk om bij Cool om fotografiefotografiecursussen te volgen. Fotografietalenten tussen de 9 en 12 jaar kunnen een stripverhaal maken met hun smartphone of leren foto’s bewerken en in elkaar shoppen. Volwassenen kunnen een Basiscursus Fotografie volgen of het seizoen door het oog van de lens beleven in de eendaagse cursus Fotowandeling.

Fotografietalenten tussen de 9 en 12 jaar kunnen zich in Atelier Cool helemaal uitleven. In de cursus Maak je eigen stripverhaal bedenk je zelf een verhaal waarna je aan de slag gaat met schetsen, verkleden, fotograferen en tekstballonnen. Deze korte cursus van vier lessen start op donderdag 27 oktober. Wie wil leren hoe je foto’s kunt bewerken kan zich aanmelden voor de cursus Beeld bewerken. Deze korte cursus van vier lessen start donderdag 26 januari.

Donderdag 29 september start de Basiscursus Fotografie voor volwassenen waarin je in tien lessen leert over de verschillende instellingen van de camera en hoe je deze kunt inzetten voor het beste resultaat. Wie van natuur en fotografie houdt kan zich aanmelden voor de Fotowandeling en beleef ieder seizoen door het oog van de lens. In 2,5 uur leer je over de verschillende technieken van fotograferen en ga je op pad met een opdracht. De Fotowandeling ‘herfst’ vindt plaats op zaterdag 29 oktober.

Meer informatie over de fotografiecursussen bij Cool is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl (onder educatie). Inschrijven kan via de website of via het inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool.

Pin It
Bekeken: 3746x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/