Woensdag 28 september organiseert Lokaal FNV Alkmaar een debat over het thema van verdringing van bestaande banen door uitkeringsgerechtigden in de gemeenten Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heerhugowaard, Castricum en Heiloo. Ook zal het onderwerp ‘beschut werk’ aan de orde komen.

De aanleiding is het grootschalige vergelijkend onderzoek naar het sociaal beleid van gemeenten dat de FNV elke twee jaar organiseert, oftewel de ‘lokale monitor’.

Het belangrijkste onderwerp dit jaar is het thema verdringing: toetst de gemeente wel op verdringing van bestaande banen bij het bieden van werk aan mensen met een uitkering? In totaal deden 144 gemeenten mee aan het onderzoek, waaronder Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum.

Lokaal FNV Alkmaar organiseert het debat met lokale politici, FNV-bestuurders, FNV-kaderleden en andere betrokkenen. Onder andere wethouder Gido Oude Kotte van Heerhgowaard en diverse raadsleden uit verschillende gemeenten zullen aanwezig zijn.

Lokaal FNV Alkmaar is het lokale netwerk van FNV-vrijwilligers in de gemeenten Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heerhugowaard, Castricum en Heiloo. Lokaal FNV Alkmaar organiseert onder meer thema-avonden over actuele onderwerpen, zoals over de WMO en de Wajong.

Het debat wordt gehouden in Hotel Babylon aan de Pannekeetweg 20 in Heerhugowaard. De zaal is open vanaf 19.00 uur; het debat begint om 19.30 uur.

Pin It
Bekeken: 3577x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/