Donderdag vond in de rechtbank een zitting plaats waarin werd gesproken over de vraag of de parkeerplaatsen bij bouwproject Swannerhof nu wel of niet te klein zijn en of het er wel of niet genoeg zijn. Bewoners van de Acacialaan verzetten zich nog steeds tegen het plan, ondanks het feit dat de bouw begin mei is begonnen. Ze richten zich nu op de parkeerproblemen die in hun ogen zeker gaan ontstaan omdat er te weinig parkeerplaatsen komen die bovendien te klein zijn.

Er wordt bovendien nog gewacht op een uitspraak van de Raad van State over hetzelfde vraagstuk. Projectontwikkelaar Kamp heeft overigens niet gewacht op de uitspraak van de Raad van State en heeft zelf al de afmetingen van enkele parkeerplaatsen aangepast door een strookje groen op de offeren. Dat was ook niet naar de zin van de bewoners, vandaar de zitting van deze donderdag.

De rechter wees erop dat in de bouwplannen niet is aangegeven welke parkeernorm de projectontwikkelaar heeft gehanteerd. Aangezien er zowel woningen voor starters als voor middeninkomens in Swannerhof zijn opgenomen heeft de gebruikte parkeernorm invloed op het aantal parkeerplaatsen die er moeten komen. De ambtenaren van de gemeente konden daar echter geen antwoord op geven. Ook merkte de rechter dat niet al het geplande groen op de tekening stond.

De rechter doet 3 november uitspraak. Rond die tijd, wellicht eerder, wordt ook de uitspraak van de Raad van State verwacht.

Pin It
Bekeken: 3086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/