De heer F.M. (Frans) Steenstra heeft woensdag 21 september uit handen van wethouder Monique Stam de Zilveren Reiger van de gemeente Heerhugowaard ontvangen.

Steenstra heeft in 2010 als toenmalig ambtenaar van de gemeente Heerhugowaard aan de wieg gestaan van de HugoHopper, de buurtbus van Heerhugowaard. In datzelfde jaar is hij ook benoemd tot voorzitter van de vervoersvereniging Heerhugowaard die de HugoHopper exploiteert.

In een turbulente omgeving met vele wisselingen in het bestuur heeft hij zodanige sturing weten te geven aan de organisatie van de HugoHopper dat in zijn bestuursperiode van vijf jaar er een professionele vervoersorganisatie is neergezet die geheel aan de beoogde doelstellingen van de vereniging voldoet. Die doelstellingen waren het realiseren van passend aanvullend vervoer bieden aan inwoners uit Heerhugowaard voor wie het reguliere openbaar vervoer (OV) en eigen vervoer niet of minder makkelijk te gebruiken is. De HugoHopper rijdt zes dagen per week ieder uur met vier buslijnen door Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 2783x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/