Een gebroken golfplaat van asbest bij de Wagenweg bij het Geestmerambacht deed vorige week stof opwaaien. In het NHD uitte een ingenieur zijn zorgen over het feit dat de plaatdelen er al een half jaar liggen. Gemeente Langedijk en Staatsbosbeheer stellen dat er geen gevaar voor de gezondheid is, maar hij is het daar niet mee eens.

De gemeente laat via de eigen website weten toch zo spoedig mogelijk actie te ondernemen. Niet vanwege enig acuut gevaar, maar omdat wandelaars zich zorgen maken. Een gespecialiseerd bedrijf verwijdert begin deze week de losse asbestdelen. De overige gebouwen worden komend jaar verwijderd.

Pin It
Bekeken: 2433x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/