Dinsdagavond is de gemeenteraad akkoord gegaan met het voorstel om het college het stationsgebied te laten opknappen. Vele raadsleden betoogden vurig dat het stationsgebied echt eens moest worden aangepakt. Het college vroeg de raad om 245.000 euro beschikbaar te stellen om het stationsgebied te ontwikkelen.

Sommige raadsleden hadden nog wel wat moeite met de wens van het college om een spoortunnel aan te leggen in plaats van de spoorwegovergang op de Zuidtangent. SP-raadslid Thierry de Greef sputterde tegen en werd bijgevallen door Burgerbelang en Lijst Marjan Jongejan. De overige partijen vonden de spoortunnel wel een goed idee. Wethouder Stam wees er nog eens op dat de raad voorlopig nog niet hoeft te besluiten over die tunnel; het college moet daar eerst nog een voorstel over indienen en de andere opties om de spoorwegovergang te verbeteren bekijken.

Pin It
Bekeken: 3948x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/