De weekmarkt in Langedijk, die elke week aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude wordt opgebouwd, wordt verplaatst naar het Broekerplein in Broek op Langedijk als het aan het college ligt. De markt geeft de gemeente al jaren verlies, en het aantal kramen in in de loop der jaren teruggelopen van twintig tot drie.

Het Broekerplein is wat het college betreft een prima geschikte plek voor de markt, ook omdat het winkelcentrum Broekerveiling ernaast ligt. Omdat de markt tegenwoordig verliesgevend is voor de gemeente wil het college dat de markt een zelfstandige organisatie wordt. Dat gaat niet zo makkelijk en dus is de Centrale Vereniging voor Ambulante Handel gevraagd om daarbij te helpen. Het verzelfstandigen van de markt heeft als nadeel dat de gemeente dan helemaal geen zeggenschap over de markt heeft; er wordt nog bekeken of het een goed idee is om een raad van toezicht in te stellen met in elk geval iemand uit het college als lid.

Pin It
Bekeken: 3951x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/