Staatsbosbeheer is maandag begonnen met de opruimwerkzaamheden van het asbest rondom het wandelpad bij de Wagenweg in Oudkarspel. De werkzaamheden zullen dinsdag aan eind van de dag zijn afgerond.

De gemeente benadrukt dat de losse asbeststukken geen acuut gevaar vormden voor mens en dier, maar naar aanleiding van eerder geuite zorgen van wandelaars is toch besloten meer haast te maken met het opruimen. Een gespecialiseerd bedrijf zal het asbest langs het wandelpad in de Proeftuin opruimen. De overige gebouwen in het gebiedje die buiten gebruik zijn worden later verwijderd.

Pin It
Bekeken: 2618x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/