Bij de bluswerkzaamheden bij de brand in een woning aan de Zeeschildpad die donderdagochtend plaatsvond is een hennepkwekerij aangetroffen. Een 24-jarige man uit Heerhugowaard is als verdachte gehoord.

De brandweer had rond 08.10 uur melding gekregen van een brand in een woning. De brand, die in een slaapkamer was ontstaan, kon snel worden geblust en was vermoedelijk ontstaan door brandende waxinelichtjes.

De brandweer had in een slaapkamer echter een kweektent voor hennep zien staan. De politie stelde hierop een onderzoek in. In de tent bevonden zich vijfentwintig kleine hennepplanten. Op zolder stond nog een tweede tent, maar daar stonden geen planten in. Bij onderzoek bleek er geen sprake te zijn van diefstal van stroom. De politie heeft de hennep en de bijbehorende apparatuur in beslag genomen.

Pin It
Bekeken: 4179x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/