Sporthal Heerhugowaard Zuid is 4 januari 2017 decor van de 1e Futsal Girls Cup. Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau organiseert dit prestigieuze toernooi ter promotie van meidenzaalvoetbal. Er zal op serieus niveau worden gespeeld door de eigen jeugdteams en die van diverse andere Eredivisionisten, maar iedereen die gewoon zin heeft in een leuk potje zaalvoetbal, of zich juist in de kijker wil spelen, kan zich met een team inschrijven.

Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau loopt voorop met haar jeugdopleiding voor zaalvoetbalmeiden. En met resultaat: liefst twee teams spelen tussen de jongens en maandelijks worden talentvolle meiden uitgenodigd voor talententrainingen. Het meidenteam onder 13 jaar (MO13) staat zelfs ongeslagen bovenaan in hun competitie. 

Het toernooi begint om 10:00 uur met teams MO14. Om 13:45 uur zijn MO16 teams aan de beurt en om 17:30 uur MO19 teams. Er zijn ook prijzen voor de meest opvallende speelster en keepster per categorie.

Voor elke categorie zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Deelname bedraag € 50 per team. Inschrijven en meer informatie vind je op futsalgirlscup.nl en op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/