Al het werk aan de Westfrisiaweg (N23) ten oosten van de A7 ligt momenteel stil. Dit meldt het NHD. De reden is dat bouwer Heijmans in conflict is met de provincie over de betaling. Aanvankelijk had hij op vier plaatsen het werk stilgelegd toen de bodem in West-Friesland minder stevig bleek te zijn dat hij had verwacht, waardoor hij meer tijd en materiaal kwijt was. Nu zijn er ook projecten in de gemeenten Hoorn, Medemblik en Drechterland stilgelegd en is er alleen nog een project in Koggenland aan de gang.

Heijmans stelde dat de provincie hem onjuiste informatie heeft verstrekt over de bodem en dat hij dat in mei 2015 al had aangekaart; de provincie is van mening dat het meerwerk was inbegrepen in het contract. Hij is het inmiddels zat dat hij de kosten zelf moet voorschieten en afwachten of hij betaald krijgt. De Raad van State is bezig zich een oordeel te vormen over de zaak.

Pin It
Bekeken: 4192x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/