In de bibliotheek Heerhugowaard Centrum is van 13 tot en met 24 oktober een expositie te zien van het collectief Kijk op Brons. Dit is een vrij toegankelijke expositie met bronzen beelden, gemaakt middels de 'verlorenwasmethode'.

Bij het 10-jarige collectief staat het menselijk lichaam en de levende natuur bijna altijd centraal. De beelden variëren van heel realistisch tot juist abstract of figuratief. Van de twaalf leden laten acht een deel van hun werk zien: Jan Everwijn, Anneke van Halderen-de Greeff, Cees Kleiman, Marjan Morrien, Sylvia van Beest, Netty Scholtz, Henriette Miedema en Pieter Zwaanenburg.

Het collectief huist in de Artfarm aan de Rustenburgerweg. Atelier 13 is een compleet ingerichte werkplaats voor het maken van bronzen beelden. Alleen het bronsgieten gebeurt elders, bij bronsgieterij Kenmer in Cuijck. In de werkplaats worden ook introducties en cursussen gegeven. 

Meer informatie op bibliotheekkennemerwaard.nl of kijkopbrons.nl.

Pin It
Bekeken: 3055x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/