De finalisten van de NHN Business Awards 2016 zijn bekend. De 10-koppige jury heeft de afgelopen weken uitgebreid onderzoek gedaan naar de sterke kandidaten en is tot een top 3 gekomen per categorie. Op 24 november gaan deze finalisten de strijd op het podium aan voor een van de vier felbegeerde awards. Op die dag wordt ook de vijfde award, de NHN PublieksAward, uitgereikt. Vanuit het HAL-gebied komen meerdere nominaties.

Zonvaart is genomineerd voor de NHN Business Award. Het reisbureau heeft haar hoofdkantoor in Heerhugowaard en nog vijftien andere vestigingen in de provincie, onder andere in Alkmaar en Broek op Langedijk. De concurrentie bestaat uit OBI4wan en Rolan Robotics.

In de categorie NHN Young Company Watchlist is de online natuurwinkel Ecomarkt.nl uit Heerhugowaard een van de drie genomineerden. De andere twee zijn Pand Raak en Glutenvrij en Meer BV.

Ooijevaar | bevlogen bouwers uit Alkmaar staat op de lijst voor de NHN Thema Award - Bouwsector, samen met Pronk Bouw en Van 't Hek Groep.

Impresariaat Sijm B.V. uit Broek op Langedijk staat genomineerd voor de NHN Cultuur Award, net als Stichting Nederlands Kindertheater en Zee aquarium Bergen aan Zee.

De twaalf finalisten zullen 24 november een finalepitch van twee minuten houden in de Cultuurkoepel in Heiloo. Daarna beslist de jury. De NHN PublieksAward kan men voor stemmen tot 22 november via nhn-businessawards.nl.

Op 10 en 16 november bezoekt de jury alle 12 finalisten, die zich dan een uur lang mogen presenteren. Op 11 november geeft Michael van Leijen van Werken aan Effectiviteit de kandidaten pitch training. Op 21 november bepaalt de jury per categorie de voorlopige winnaar en een runner-up. De finalepitch kan de uitslag nog beïnvloeden. 

Het gala in de Koepel start met een sponsordiner voor 120 genodigden. Om 20.30 uur worden nog eens 350 gasten ontvangen. Reserveren kan via nhn-businessawards.nl. Dagvoorzitter Robert-Jan Knook praat het programma aan elkaar. Terwijl de jury zich beraadt, zal pianiste Corinne Moerbeek optreden, evenals Trio Sya, begeleidt door harp en zangeres Srdjan Kekanovich. De finale wordt afgesloten door Ilonka Ory, zangeres en cabaretière, vlijmscherp podiumbeest met ongeslepen kanten.

Pin It
Bekeken: 2427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/