Wie gaat naar huis met de Rabobank Cultuurprijs Podiumkunsten 2016? Dat weten we zondagavond 30 oktober wanneer juryvoorzitter burgemeester Piet Bruinooge de prijs uitreikt in Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard.

Mogelijk is dat aan het Langedijker ‘driemansduo' Skotwal, ofwel de broers Theo en Wigert Dronkert en Theo de Jong die al sinds 2010 aan de weg timmeren met vertaalde Amerikaanse country songs in het West-Fries. Met respect voor het origineel maakt Skotwal nieuwe versies van liedjes van Johnny Cash, Dolly Parton, The Everly Brothers en anderen.

Maar ook Maya Link en cabaretière Kirsten van Teijn uit Heiloo maken kans op de prijs. De winnaar van de categorieprijs Podiumkunsten dingt op 20 november mee naar de hoofdprijs, de Rabobank Cultuurprijs. Iedereen is van harte welkom de prijsuitreiking bij te wonen. De toegang is gratis, aanmelden is wel verplicht en dat kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3964x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/