Op 18 oktober heeft een interventieteam controles uitgevoerd op Park De Oude Boomgaard in Oudkarspel. Deze controles zijn gericht op bewoning, brandveiligheid, vermoedens van woonfraude, belasting- en premiefraude. Uit politiecijfers blijkt namelijk dat op het chaletpark langs de Provincialeweg vaker incidenten zijn met geluidshinder, burenruzie, mishandeling en overlast dan elders in Langedijk. 

Het interventieteam bestaat uit de gemeente, Halte Werk, politie, Belastingdienst, UWV, Sociale Verzekeringsbank en Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vooraf is onderzoek gedaan naar de gegevens die bewoners zelf hebben opgegeven. Ter plaatse is met toestemming van de bewoners navraag gedaan over identiteit, inkomsten en huisvesting.

Het college van Langedijk heeft in 2014 een besluit genomen over permanente bewoning op recreatieterreinen. Het beoogde doel is om op de lange termijn De Oude Boomgaard weer beschikbaar te maken voor recreatie.

Pin It
Bekeken: 4985x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/