Het college van Langedijk legt het oordeel van de commissie bezwaarschriften naast zich neer en houdt vol dat er op de locatie van Tuincentrum Overvecht in Sint Pancras toch echt alleen een tuincentrum mag staan. Dat meldt het NHD. 

Reggestede Projecten uit Lochem wil het tuincentrum slopen en twee winkelpanden van het formaat supermarkt bouwen langs de Vroonermeerweg. Het college houdt vast aan het bestemmingsplan Sint Pancras 2012, waarin specifiek de bestemming 'tuincentrum' genoteerd staat. Reggestede en de commissie redeneerden dat als er een tuincentrum mag staan, dan ook andere detailhandel. 

Pin It
Bekeken: 3686x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/