Ouders die hun pasgeboren kind aangeven bij gemeente Heerhugowaard krijgen een geboorteboekje mee. Dit boekje is in een nieuw jasje gestoken met afbeeldingen van schilderijen van Rick Schipper uit Alkmaar. Rick maakt zijn kunstwerken in het Atelier van Centrum 31 (Esdégé-Reigersdaal). De teksten zijn van Steven van der Burg, medewerker van Reigersdaal.

De schilderijen van Rick (geboren 1994), met daarop markante plekken in Heerhugowaard, worden geëxposeerd in de centrale hal van het gemeentehuis. De expositie duurt tot half november. Rick heeft een herkenbare stijl met strakke vormen, duidelijke contouren en heldere kleuren. Terugkerende thema’s zijn de natuur en vogels. Hij heeft met heel veel plezier aan de illustraties van het geboorteboekje gewerkt.

De expositie wordt dinsdag 25 oktober om 15.00 uur geopend door kunstwethouder Leo Dickhoff. Iedereen is welkom. Rick zal hierbij ook zelf aanwezig zijn. Ook wordt het eerste geboorteboekje overhandigd aan een kersverse vader.

Pin It
Bekeken: 2936x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/