Op maandag 24 oktober starten wegwerkzaamheden aan de Industriestraat. Deze duren met tussenpozen tot medio mei 2017. 

De weg wordt tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk over één rijstrook afgesloten. Doorgaand verkeer is mogelijk via de niet afgesloten rijbaan, maar om overlast te beperken wordt het verkeer omgeleid. Bedrijven en woningen blijven bereikbaar.

Het fietspad wordt helemaal aangepast. Doorgaand (brom)fietsverkeer is niet mogelijk en wordt via de Handelstraat en de Stationsstraat omgeleid. Wie in de straat moet zijn, kan wandelend over rijplaten de bedrijven en woningen bereiken.

Pin It
Bekeken: 2479x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/