Wethouder Bert Fintelman houdt in oktober en november op verschillende locaties in Langedijk een spreekuur. Fintelman is wethouder voor onder andere de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), Jeugdhulp (Jeugdwet) en Werk en Inkomen (Participatiewet). Vorig jaar kreeg de gemeente er op dat gebied veel taken bij. Inwoners die vragen hebben of hun ervaringen willen delen met de wethouder kunnen terecht op één van de spreekuren.

Nieuwe taken op het gebied van Jeugdhulp, Werk en Inkomen en Wmo zorgden begin 2015 voor veel veranderingen voor inwoners die daarmee te maken hadden, maar ook voor de gemeente had het grote betekenis. Nu zijn alle wijzigingen goed in beeld en heeft de gemeente de taken op de rit. Daarom leek  het wethouder Fintelman een goed moment om in gesprek te gaan met inwoners van Langedijk: “Graag wil ik weten van mensen wat hen bezighoudt, wat hun zorgen of ervaringen zijn. Vertelt u mij dat in een persoonlijk gesprekje op een van de locaties waar wij een spreekuur houden. Misschien kan ik uw vraag snel beantwoorden, uw zorgen wegnemen of uw ervaringen mee terug nemen naar het gemeentehuis. Weten wat er speelt is voor mij belangrijk om ervoor te zorgen dat wij als gemeente onze inwoners zo goed mogelijk kunnen ondersteunen binnen de mogelijkheden die er zijn.”

Het is niet nodig om een afspraak te maken om het spreekuur te bezoeken; iedereen kan gewoon binnenlopen.

De spreekuren zijn op de volgende dagen:

maandag 24 oktober van 14.00-15.30 uur in Horizon Zorgcentrum in Broek op Langedijk,
dinsdag 1 november van 15.30 – 17.00 uur in Het Behouden Huis in Oudkarspel,
maandag 7 november van 14.00 – 15.30 uur in Dorpshuis De Geist in Sint Pancras,
dinsdag 8 november van 15.30 – 17.00 uur in Bibliotheek Langedijk in Zuid-Scharwoude,
woensdag 16 november van 14.00 – 15.30 uur in WoonZorgcentrum Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude.

Pin It
Bekeken: 3771x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/