De VVD-fracties in de regio vinden dat de wachtlijsten voor sociale huurwoningen dringend aan een opschoonbeurt toe zijn. Daarvoor pleiten de fracties van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Dit schrijft het NHD.

De fracties merken dat veel mensen op een wachtlijst voor een sociale huurwoning alleen op die lijst staan om zoveel mogelijk inschrijftijd op te bouwen, ook als ze op dat moment geen woning nodig hebben. De tijd dat iemand op een lijst staat geeft volgens de VVD dus geen goede indicatie van iemands behoefte aan een woning. Bovendien wijzen mensen steeds vaker een aangeboden woning af omdat die niet voldoet aan wat ze willen. Onder andere raadsleden Stefan de Haan van Alkmaar, Falco Hoekstra van Heerhugowaard en Ben Hoejenbos van Langedijk scharen zich achter het standpunt dat de wachtlijsten voor sociale huurwoningen niet goed werken.

Pin It
Bekeken: 3271x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/