Dinsdagavond is tijdens de Langedijker raadsvergadering eenamendement voor een nieuw onderzoek naar de voor- en nadelen van fuseren of zelfstandig blijven met ruime meerderheid aangenomen. Het CDA, de VVD, Kleurrijk Langedijk en Hart voor Langedijk/D66 schaarden zich achter het amendement, wat 17 stemmen voor en 3 tegen opleverde.

De partijen die vóór stemden vonden dat er meer informatie nodig is om een goede keuze te maken voor de bestuurlijke toekomst van Langedijk. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat fuseren bestuurlijk het beste zou zijn voor Langedijk, maar een groot deel van de raadsleden bleken nog niet overtuigd te zijn. CDA-raadslid Marian Schuijt benadrukte dat het onderzoek niet lang hoeft te duren en wellicht al binnen een maand klaar zou kunnen zijn, zo schrijft het NHD.

 

Pin It
Bekeken: 3626x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/