In 2018 gaat het zuidelijke deel van de Middenweg, tussen de Roze Flamingo en Intratuin op de schop. De reden is dat de populieren die aan beide zijden van de weg staan bejaard zijn en gekapt moeten worden. Ze zijn zo’n zeventig jaar oud en bij stevige wind vallen er regelmatig takken op de weg, wat een gevaar oplevert voor weggebruikers. Ook is het wegdek in slechte staat en moet daarom worden vernieuwd.

Het nieuwe wegdek moet in de zomer van 2019 klaar zijn. Daarna worden nieuwe bomen geplant; de gemeente gaat overleggen met de omwonenden welke nieuwe bomen er komen.

Begin december 2015 is via een steekproef de stabiliteit van de populieren getest waarbij tien bomen zijn onderzocht. Daaruit bleek dat vier van die bomen zo zwak waren dat ze eigenlijk al veel eerder verwijderd hadden moeten worden. De totale renovatie van dit deel van de Middenweg gaat zo’n 6 miljoen euro kosten. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3123x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/