Het college van Langedijk wil een deel van begraafplaats De Oostervaart in Zuid-Scharwoude zo inrichten dat mensen die dat willen op islamitische wijze kunnen worden begraven. Dit schrijft het NHD.

Dit was een verzoek van de Islamitische Vereniging aan de gemeente. Bij een islamitische begrafenis wordt de overledene begraven richting het oosten. De inrichting van een deel van De Oostervaart wordt iets aangepast om dat mogelijk te maken. Dat kan ook makkelijk omdat er op de begraafplaats ruimte genoeg is. BovendienĀ is de moskee aan de Potjesdam vlakbij, dus de voorbereidingen kunnen daar plaatsvinden.

Pin It
Bekeken: 3047x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/