Zondag 6 november is Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard omgetoverd tot kabouterbos vol rood-met- wit gestipte paddenstoelen. Tijdens het Peuter- en Kleuterfestival zijn er maar liefst vijf fantasierijke voorstellingen, verschillende workshops en een avontuurlijke speeltuin.

Theatergroep Heer Otto brengt een humoristische voorstelling over Boer Boris, gebaseerd op de populaire prentenboeken. In Tik Tak Slaap wordt een ladekast omgetoverd tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Vanuit een grote blauwe poppenkast maak je kennis met Lejo, het vrolijke poppetje bekend van Sesamstraat en in de voorstelling van Het Zandkasteel wordt de verjaardag van Koning Koos gevierd. Ook de vrolijke slapstickvoorstelling Over een kleine mol die… is van de partij op het festival.

Tijdens het festival worden ook diverse workshops gegevens door docenten van Cool. Kinderen kunnen experimenteren met (muziek)instrumenten of hun eigen rode puntmuts pimpen.

In het vrolijke kabouterbos, mogelijk gemaakt door Kinderopvang Babbels, mogen de kinderen helpen met de dagelijkse taken van de kabouters zoals hout sprokkelen, grind harken en soep koken. Toegang tot de speeltuin (het kabouterbos) is gratis.

Meer informatie en het reserveren van kaarten voor de voorstellingen en workshops is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden bij de servicebalie van Cool (072 576 09 55).

 

Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/