Vrijdagmorgen hield de politie een 44-jarige man uit Heerhugowaard aan wegens verduistering van een auto. De man had donderdag een proefrit gemaakt in een personenauto. De particuliere eigenaar van de auto reed met de man mee. Tijdens de proefrit reed de koper naar zijn vriendin. De eigenaar van de auto stapte uit en gaf de koper en zijn vriendin nog de gelegenheid om samen in de auto te rijden. De koper reed vervolgens weg, maar kwam niet meer terug. Hij reageerde niet op telefoontjes van de verkoper.

Vrijdagochtend meldde het slachtoffer zich bij de politie. Toen de politie op onderzoek uitging troffen ze de auto voor de woning van de koper aan. De 'koper' zelf kwam juist aanlopen en werd gelijk aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde juist onderweg te zijn om de auto te gaan betalen.

Pin It
Bekeken: 3451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/