Het college van Langedijk bracht dinsdag een bezoek aan Pakano Lighting op Bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel. Pakano Lighting is een groothandel in verlichting en elektrotechnische materialen.

Eigenaar Rob Fick gaf zijn visie: "Licht is vanzelfsprekend, maar goed licht is lang niet zo vanzelfsprekend. Terwijl het kan bijdragen aan het welbevinden van mensen, bijvoorbeeld in zorginstellingen." De combinatie van licht en zorg sprak wethouder Fintelman erg aan. “Het is erg bemoedigend dat goed licht kan bijdragen aan goede zorg. Dat opent nieuwe perspectieven.”

Rob Fick stelde dat Pakano altijd zoekt naar de optimale balans tussen stijl en effectiviteit. “Want licht kan een ruimte maken of breken. En dus streven wij naar doeltreffend licht: sfeervol waar het kan, functioneel waar nodig.” Burgemeester Hans Cornelisse: “Ik word erg enthousiast als ik zo’n bedrijf bezoek. Licht is dus echt iets waar je met kennis en creativiteit over moet nadenken.”

De keuze voor Breekland was een logische, volgens Mark Fick. “De ruimte hier en de samenwerking met gemeente zorgde acht jaar geleden voor een snelle keuze, ondanks de toenmalige crisis in de lichtindustrie. Gelukkig ligt de crisis nu achter ons.” Wethouder Beers: “Ik ken Pakano Lighting al een tijdje en het is mooi om te zien dat een bedrijf met een filosofie in de regionale markt een topper blijft.”

Pin It
Bekeken: 3078x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/