Theatermaker / cabaretier Minou Bosua heeft een programma gemaakt voor kijkers met een open blik en staat hiermee vrijdag 4 november in Cool te Heerhugowaard. Laat je verrassen en durf je te laten uitnodigen voor het feest dat Minou met haar publiek maakt.

Na achttien jaar samenspel met Ingrid Wender, gaat deze ex-Bloeiende Maagd voor het eerst solo. In Minoux onderzoekt ze op hilarische en schaamteloze wijze wie ze is zonder de ander. Ze geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot, onder meer met hulp van Remy Evers, in een kleine maar onmisbare rol. Durf je open te staan voor Minoux dan verlaat je de zaal met tranen in je ogen. Dat overkwam in ieder geval een groot deel van het premièrepubliek. Ze stonden achteraf in de rij voor het podium om haar een warme omhelzing te geven.

Minoux begint om 20:15 uur, kaarten voor de Gouden Rij kosten € 22 en voor de 1e rang € 17,50. Op coolheerhugowaard.nl is meer informatie te vinden.

Pin It
Bekeken: 2822x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/