Harry Luik, voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Noordwest Ziekenhuisgroep, wordt per 1 november tijdelijk voorzitter van de raad van bestuur van Careyn. Careyn is een zorgorganisatie die actief is in Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. Begin december 2015 kondigde Luik aan terug te treden als voorzitter van de raad van bestuur van de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Careyn staat op de lijst van verpleegzorglocaties en -instellingen waar de veiligheid en kwaliteit van zorg volgens de inspectie onvoldoende is. Om deze reden is Rob van Dam, de vorige voorzitter van de raad van bestuur, afgetreden. Hij erkende dat ondanks grote inspanningen de verbeteraanpak onvoldoende resultaat heeft opgeleverd, onder andere op het gebied van personele bezetting. Luik zegt over zijn aanstelling: “ik voel mij enorm uitgedaagd om samen met medewerkers, cliënten en hun verwanten aan de bak te gaan. De richting is duidelijk en ik heb er op basis van de gevoerde gesprekken vertrouwen in dat ons dat gaat lukken."

Pin It
Bekeken: 3190x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/