De politie heeft vrijdagavond tijdens een grote actie een Alkmaars drugshuis gesloten en in totaal tien verdachten aangehouden. Het gaat om negen mannen en een vrouw van 25 tot en met 44 jaar oud, uit Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Frankrijk. Het betreft zowel vermoedelijke drugsdealers als gebruikers. Elders in Alkmaar zijn bij een inval vermoedelijk gestolen goederen in beslag genomen.

De actie is een nauwe samenwerking van de politie met gemeente Alkmaar en het Openbaar Ministerie Noord-Holland en volgde na informatie over vermoedelijke drugshandel vanuit het huis aan de Poldermolen. Bij de inval zijn diverse soorten (vermoedelijke) harddrugs gevonden, die nader worden onderzocht. Drie mannen waren aanwezig en zijn ingesloten. Twee van hen zitten nog vast en mogen alleen contact hebben met een advocaat. De andere zeven zijn op andere locaties aangehouden. Zijn zijn heengezonden, maar blijven verdachten. Op last van burgemeester Bruinooge is het huis aan de Poldermolen op grond van de Opiumwet per direct gesloten.

Ook is een inval gedaan bij een ander adres in Alkmaar, waar vermoedelijk gestolen goederen lagen. Deze zijn gevonden en in beslag genomen, De recherche doet hier nader onderzoek naar.

Pin It
Bekeken: 3515x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/