De politie zoekt getuigen van een geëscaleerd verkeersconflict op 19 oktober tussen 14.15 en 14.45 uur op de N242 tussen Heerhugowaard en Alkmaar. De verdachte is vermoedelijk Noord-Afrikaans, tenger en tussen 20 tot 25 jaar oud. Hij reed in een (uiteindelijk beschadigde) grijze VW Golf.

Een 38-jarige man uit Heerhugowaard reed vanaf het noorden richting Alkmaar. Bij de Zuidtangent trok hij op, maar moest toen, net als zijn voorligger, vol in de ankers omdat de verdachte zichzelf in de rij auto's perste en op de rem ging staan.

De verdachte reed even later tegen de auto van de Heerhugowaarder, die daardoor flink beschadigd raakte en hij probeerde hem nog meermalen klem te rijden. De bestuurders stapten op de Nollenweg uit, er werd gescholden en er ontstond een handgemeen. Uiteindelijk is de verdachte weggerend en weggereden.

De politie roept getuigen op zich te melden via het nummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem (0800-7000).

Pin It
Bekeken: 3508x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/