Zaterdag 19 november doet Sinterklaas Heerhugowaard weer aan. Vanaf 10.30 uur is er een voorprogramma op het Stadsplein voor het gemeentehuis, en de Sint zelf arriveert rond 12.00 uur op het Stadsplein. Tijdens de aankomst van de Sint zal onder ander twirlvereniging de Boomtoppers een optreden geven. Vanaf 12.30 uur maakt de Sint zijn rondgang door de Middenwaard.

Daarna, vanaf 13.45 uur, is er de optocht met de ‘sinterklaasboot’ over de Zuidtangent, de Middenweg en de Bickerstraat. Op 14.15 uur eindigt de optocht op het Raadhuisplein, waar de Boomtoppers nog een optreden geven. Vervolgens gaat de optocht via de Middenweg verder naar Grand Café De Heeren. In De Heeren kunnen kinderen Sinterklaas persoonlijk gedag komen zeggen. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 4470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/