Dinsdagavond presenteerde wethouder Monique Stam in de vergadering van de raadscommissie Stadsontwikkeling haar plan voor de aanleg van de spoortunnel onder de Zuidtangent. De gekozen tunnelvariant heeft als werktitel ‘Onthaasten’/’Groen Welkom in de stad’ en zal zo’n 24,6 miljoen gaan kosten. Dat laatste is volgens de wethouder nog niet zeker; naarmate het plan verder is uitgewerkt zullen de kosten ook duidelijker worden, verklaarde ze.

De gemeente mist momenteel nog 6 miljoen om de tunnel te kunnen betalen. De wethouder maakt zich daar echter geen zorgen over en gaat ervan uit dat onder andere ProRail en NS een steentje zullen bijdragen.

De in het plan opgenomen doorgetrokken middenberm tussen de Westerweg en de Westtangent was aanleiding voor veel kritiek: die zorgt er namelijk voor dat het op dat stuk van de Zuidtangent nergens meer mogelijk is om linksaf te slaan. De aanwezige ondernemers wiens bedrijf is gevestigd aan het Stationsplein en de Industriestraat vreesden daardoor voor hun bereikbaarheid. Stam beloofde daarnaar te gaan kijken, maar benadrukte het linksafverbod nodig is.

Pin It
Bekeken: 4346x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/